Coșul tău

No products in the cart.

Produse cosmetice naturale. Afla povestea Soso Skin!

Laboratorul SOSO SKIN este conceptul farmacistei nostre, care pasionata dintodeauna de ideea utilizarii unor produse cosmetice naturale, a dorit sa impartaseasca si cu alte persoane beneficiile ingredientelor pe care le ofera natura.

Farmacistul invata ce sunt ingredintete, cum sa le combine, care este rolul produsului final. Dar mai ales cat este de important sa stii cum sa le folosesti CORECT. 

Experienta in combinarea de ingredinte pentru realizarea unor produse finite a dus la aparitia produselor SOSO SKIN, care vin sa aduca beneficii celor care le utilizeaza.

La noi nu veti gasi produse cosmetice ieftine, dar nici scumpe, incercam sa pastram raportul calitate\pret, care sa fie cat mai corect fata de cumparatorul nostru.

Punem serios accentul pe sustenabilitate, chiar daca nu este tocmai comod, folosim doar recipiente de sticla pentru produsele cosmetice naturale obtinute de noi. Din doua considerente: Recipientele de sticla pastreaza mai eficient calitatea produselor, iar sticla ambra protejeaza continutul de efectele nedorite ale factorilor externi, cum ar fi lumina. Si, nu in cele din urma, pentru dorinta noastra de a proteja cat mai mult natura, prin utilizarea limitata a plasticului. In acelasi timp, ambalajele pe care le folosim sunt din materiale reciclabile 100% – carton, lemn, etc.

Combinam ingredinte naturale, organice si de calitate pentru a va oferi produse cosmetice care sa corespunda nevoilor pielii voastre.

Ne bucuram de natura de fiecare data cand avem ocazia, o respiram, o ascultam si o mirosim. De ce sa nu o asezam si pe pielea noastra? Si cat de rasfatata este pielea atunci cand ii oferim produse obtinute din ingrediente naturale!

SORINA ALEXANDRA CIURLEA DESPRE SOSO SKIN

“Ideea nu mi-a venit de undeva. Era pur și simplu acolo și acum a luat viata.

Combini ingrediente și apare produsul.

Unele lucruri vin din interiorul nostru, dar sunt si rezultatul multor ani de studiu si munca.

„Secretul” sta in pasiune, in încrederea pe care ți-o da respectul față de păstrarea valorilor, iar valorile noastre sunt corectitudinea și transparenta.  Oferim clienților noștri pasiunea noastra, dar mai ales ce rezultă din ea.

Produsele SOSO SKIN sunt rezultatul.

Contact

Soso Skin Cosmetics SRL
CUI 40973372
J35/1782/2019

B-dul 16 Decembrie 1989, nr. 77,
Timisoara, jud. Timis