Coșul tău

No products in the cart.


Politica de retur


Returnarea produselor Soso Skin:

In cazul achizitionarii de produse, Clientul are la dispozitie un termen de 14 zile de la data primirii produsului pentru a semnala intentia de returnare a produsului. Singurele costuri suportate de catre Client sunt cheltuielile directe de returnare al produsului.

Care este procesul de control asupra caruia supuneti produsele voastre?:

Toate produsele noastre sunt supuse unor controale stricte de calitate in fiecare zi.
Reactionam imediat la cea mai mica suspiciune sau la orice semn al unei posibile probleme de calitate. SOSOSKIN.RO acorda o importanta deosebita garantarii produselor sale.

Exercitarea dreptului de a returna

In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat (anexa 1). De asemenea, puteti completa si transmite electronic la adresa contact@sososkin.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de returnare

Va rugam  sa ne inmanati produsele, obligatoriu insotite de bonul fiscal aferent, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea, cu exceptia situatiilor enumerate mai sus in care termenele aplicabile sunt diferite.

Consecintele returnarii

Daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele.

In cazul returnarii complete (inclusiv in situatia refuzului de receptie a comenzii sau a imposibilitatii de livrare) a produselor costul transportului achitat de client va fi rambursat.

In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora pana in momentul receptiei.

Va informam ca ne rezervam posibilitatea de a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii.

In masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar,, fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

  FORMULAR RETURNARE - ONLINE


  Soso Skin Cosmetics SRL
  CUI: 40973372
  ROONRC.J35/1782/2019
  Bdul. 16 Decembrie 1989 Nr. 77 Timisoara, Romania
  contact@sososkin.ro


  FORMULAR RETURNARE - TIPĂRIT


  Soso Skin Cosmetics SRL
  CUI: 40973372
  ROONRC.J35/1782/2019
  Bdul. 16 Decembrie 1989 Nr. 77 Timisoara, Romania
  contact@sososkin.ro


  In cazul in care doriti sa completati o versiune tiparita a formularului pentru returnarea produselor, puteti descarca de mai jos o versiune in format PDF a acestuia.

  Descarcă formularul

  Contact

  Soso Skin Cosmetics SRL
  CUI 40973372
  J35/1782/2019

  B-dul 16 Decembrie 1989, nr. 77,
  Timisoara, jud. Timis