Coșul tău

No products in the cart.

Sorina Alexandra Ciurlea

Farmacist și zână în laborator.

”Soso Skin este povestea mea de dragoste pentru produse cosmetice 100% naturale, o poveste care naște minuni pentru piele.
Minunile sunt create în laboratorul meu din Timișoara, sunt obținute din extracte din plante și uleiuri esențiale. Sunt produse cosmetice naturale și au ingrediente obținute din culturi organice, omologate ECOCERT. Nu folosesc parabeni, siliconi, coloranți, parfumuri sintetice sau alte substanțe chimice.
Și, pentru că nicio minune nu durează o veșnicie, produsele Soso Skin au termen de valabilitate de 3 luni, păstrând astfel, prospețimea și proprietățile ingredientelor.
Bine ai venit în „laboratorul virtual” sososkin.ro, de unde poți comanda minuni pentru piele.”

Despre

În laboratorul SosoSkin, zâna farmacist robotește, de la răsărit pân-la apus, să pregătească minuni pentru piele. Când ziua abia mijește din noapte, amestecă lacrimi de prințesă, proaspăt scurse, într-un demachiant tandru și blând. Scoate, apoi, din cutiuțe de catifea mov, atingeri regale și le așează, una peste alta, într-o cremă de zi, care te va mângâia ca o regină mamă. Din scoarțe fragede, numai de ea știute, extrage tinerețe fără bătrânețe și îți pregătește cremuri pentru vremuri. La apus, culege praf de stele și-l pune cuminte într-un exfoliant, care-ți va lăsa pielea strălucitoare ca o galaxie. Se lasă noaptea peste lume și somnul peste oameni, când zâna farmacist îți va acoperi fața cu o mască sărut pe tâmple, să mai simți doar minunile de pe piele.

Contact

Soso Skin Cosmetics SRL
CUI 40973372
J35/1782/2019

B-dul 16 Decembrie 1989, nr. 77,
Timisoara, jud. Timis