Coșul tău

No products in the cart.

Acidul hialuronic. Un prieten al pielii noastre.

Il dobandim la nastere, il pierdem in timp!

Il putem considera o moștenire. Ne naștem cu cantități importante de acid hialuronic în piele și țesuturi. Este o substanța proprie organismului uman. Nu vine adusă de extratereștrii, ci de la MAMA NATURA, care întodeauna știe ce este bun pentru corpul nostru. Nu ne rămâne decât să o ascultăm și să învățăm de la ea.

Zana farmacist a presarat acid hialuronic cu masa moleculara mica in Cremuri pentru vremuri pentru a obtine o crema hidratanta cu efect anti aging potrivita pentru rutina skin care de zi cu zi.

Acidul hialuronic este o substanță cu capacitatea de a reține apa, astfel își mărește volumul.

Poate vă întrebați și ce-i cu asta?


Aceste proprietăți explică minunile pe care le face acidul hialuronic la nivelul pielii: un excelent AGENT DE HIDRATARE al tegumentelor, favorizeaza transportul nutrienților la nivel celular, printr-un efect de lubrifiere celulară, oferind ELASTICITATE PIELII.
Cine nu își dorește o piele elastică și hidratată?


Am precizat care sunt efectele directe ale ”prietenului pielii” la nivelul tenului, dar important de precizat este și un efect indirect al ACIDULUI HIALURONIC: acela de stimulate a sintezei de colagen, un proces important în lupta cu ridurile și menținerea unui ten tânăr, cât mai mult timp.


Vom reveni cu un articol pe blog care să lămurească legătura ACID HIALURONIC – COLAGEN și impotanța acestora la nivelul pielii.

STAȚI APROAPE 🙂

Minunile asupra pielii ale ACIDULUI HIALURONIC sunt incontestabile, dar vestea proastă este că odată cu trecerea timpului îl pierdem din corp. Vestea bună este că aportul din produsele demato-cosmetice reglează cantitatea de acid hialuronic necesară și menține calitatea pielii, astfel încât să avem o piele cu aspect tânăr, elastică, hidratată și fericită!

Contact

Soso Skin Cosmetics SRL
CUI 40973372
J35/1782/2019

B-dul 16 Decembrie 1989, nr. 77,
Timisoara, jud. Timis